JEG SKAL UD - UDEN BABY!

AT FYLDE 30 ÅR, MIDTVEJSKRISE & AT BLIVE VOKSEN

Uh, jeg kan vist ikke komme uden om det. Jeg fylder 30 år i morgen. 30 ÅR!! Burde jeg have en krise nu??

Faktisk har jeg haft et helt år til at forberede mig i at blive et år ældre og ikke mindst at fylde 30 år, da jeg jo sidste år tog fejl af min egen alder.. ahem.. ahem…

Det ser så vildt ud, når jeg skriver det med bogstaver sort på hvidt. 30 ÅR! Er jeg virkelig så gammel nu? Hvornår føler man sig nogensinde, som det tal man er…?

Jeg tænker at det var måske et fint tidspunkt til at gøre status over mit liv, nu hvor jeg fylder rundt i morgen

Et af mine mål/drømme var at blive mor inden jeg blev 30 år. Det nåede jeg heldigvis lige på falderebet, hva? ;-) Jeg er lykkelig for at kunne strege, netop dette vigtige punkt for mig, på listen. Ikke at jeg ikke ville blive glad for, at blive mor når jeg bliver 31 år, men jeg synes nu alligevel, at det ville være rart med et barn inden jeg blev 30 år.

En af mine store drømme inden jeg blev 30 år, var at blive gift. Jeg er fra den gamle skole (okay blot kommentaren får mig til at lyde gammel ;-) ha ha) og er meget traditionsrig over at blive gift inden jeg fik børn. Øhm.. Der gik vist lidt ged i den der. Hov.. ;-)

Men jeg synes faktisk at jeg står et vigtigt sted i mit liv. Jeg har et dejligt job, en blog karriere, en sød kæreste, et lille fint hus og ikke mindst verdens bedste og sødeste lille søn, cykelrytteren. Jeg kunne faktisk ikke bede om mere! Jeg er faktisk godt tilfreds, hvis jeg selv skulle sige det. Og selvom jeg sikkert gerne ville have fået børn lidt tidligere, så jeg ikke ville ende som en gammel mor, så tror jeg faktisk ikke at jeg ville lave noget om. Jeg tror at jeg er blevet mor på det helt rigtige tidspunkt. Det kræver et vist mod, overskud og ikke mindst tid til at blive mor.

Jeg er nok også en af de få, der glæder sig til at blive gammel. Jeg glæder mig også til alt det indimellem, som f.eks at se min søn vokse op, at falde mere til ro i familierollen, at se hvordan verden forandrer sig og ikke mindst ens egen omgangskreds.

Jeg tror det er meget sundt, lige at stoppe op og nyde øjeblikket og gøre status over sit liv. Har man nået det man ville? Og kan man nå at ændre og justere sit liv, så det tager den rigtige drejning?

Jeg vil i hvert fald ikke ændre noget :-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL UD - UDEN BABY!