ØJEBLIKKE FRA DÅBEN

JEG SKAL UD – UDEN BABY!

Skjorte: HER// Nederdel: Selected – lignende HER//

Jeg skal ud. Sådan rigtig ud i aften. Jeg skal nemlig til julefrokost med kontoret! Og spørg mig lige, om jeg glæder mig?? OH JA!
Selvfølgelig er jeg en smule nervøs. Nervøs over at skulle afsted helt uden baby. Jeg skal ud og drikke mig en lille fjer på for første gang i et år! Og jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at forløbe sig. Selvfølgelig er det hele med forbehold. Jeg skal jo alligevel stå op til cykelrytteren i morgen tidlig. Så ingen byture til den lyse morgen til mig, men lidt vino og god mad skader jo ikke!
Og selvom cykelrytteren bliver passet af Hr. Skov i aften, så er jeg alligevel lidt nervøs og spændt over hele situationen. For jeg tror altså at jeg vil komme til at mangle noget. Ham. I mine arme. Men jeg er også typen der vil komme til at stornyde, at være ude blandt voksne mennesker, tale om ALT ANDET end baby og barsel. Og jeg glæder mig!

Har I mon været ude, uden baby? Og hvordan gik det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØJEBLIKKE FRA DÅBEN