LOOK OF THE DAY: SPORTY SWEATER

15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR

Det er jo nok ikke gået nogens næse forbi at vi har ramt januar måned, som nærmest ER sundhedsmåneden over dem alle. Jeg må indrømme, at jeg ikke som sådan er gået på nogen form for januar kur.  Men jeg prøver nu stadigvæk at spise nogenlunde sundt til frokost og middag, for at holde en nogenlunde balance. Og fordi jeg holder af sundt mad og fordi det er det nemmeste for mig, at lave, specielt med en baby på armen.

Det siges nemlig, at de første 14 dage i januar måned, er vi sundere end nogensinde, men derefter går kur og hvad man nu ellers er på, ned af bakke. For INGEN kan holde en stram kur ud i længere tid. Så her er altså lige en løftet pegefinger, for at hjælpe jer, der er hoppet på kuren!

Jeg har fundet 15 lækre og sunde opskrifter. Alle mine opskrifter har EN fællesnævner og det er, at det skal være nemt og gerne hurtigt at lave.
Da jeg selv har en travl hverdag med cykelrytteren og bloggen, så skal maden kunne tilberedes let og forberednings tiden skal være under 1 time.

Forhåbentlig kan I lade jer inspirere :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SPORTY SWEATER