LOOK OF THE DAY: OLD LADY COMING THROUGH

HEJ FORÅRSKJOLE OG HEJ SNE

Kjole: HER//

Ja, det er vist ikke det rette tidspunkt at vise forårskjoler frem lige nu, hvor sneen pryder udsigten. Men nu har jeg jo lige fået denne skønne kjole ind af døren, så jeg tænkte alligevel at jeg ville vise den frem ;-)

Det er nemlig lang tid siden, at jeg sidst har vist “nyt kluns” herinde og tjah faktisk er det også på tide at jeg ligesom får skrevet blogindlæg herinde igen. Jeg ved det, jeg er håbløs bagud på bloggen, men samtidig er mere nærværende på Instagram. Men den lange smøre – den tager vi lige en anden dag, ikke?

Jeg er nemlig helt vild med min nye kjole – Hr. Skov not so much. Men er det ikke bare sådan, at mænd aldrig har været stor fan af de her maxi-kjoler og nok heller ikke bliver det? Anyway, så glæder jeg mig altså til at hoppe i den, når temperaturen stiger til forårsvejr. Faktisk overvejer jeg om jeg skulle hoppe i den her i weekenden, blot med strømpebukser indenunder og en lun frakke udover.
Jeg smutter nemlig i biffen og ser enhver mulighed for at klæde mig pænt på ;-) ha ha..

 

Kig ind i morgen, hvor jeg deler mine planer for februar måned! Min yndlings spise-måned ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: OLD LADY COMING THROUGH