15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR

LOOK OF THE DAY: LADY IN RED

Strik: HER// Nederdel: lignende HER// Halskæde: HER//

Cykelrytteren er blevet rask igen og derfor betyder det også lidt mere overskud på kontoen og tid til at blogge igen. Jeg må ærligt indrømme, at der ikke har været super meget tid eller overskud til at blogge for jer de sidste par dage, da cykelrytteren nærmest har hængt på armen siden han blev syg. Men nu er det heldigvis ovre ;-)

Nå men nu til outfittet. Jeg vil nemlig lige vise jer min fine julegave fra Hr. Skov. En lovetag halskæde med initialerne C og H, som står for Christian og Casper og H’et er selvfølgelig for mig ;-) Fint, ikke?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR