SUND OMELET MED SPINAT OG CHORIZO

LOOK OF THE DAY: OLD LADY COMING THROUGH

LOOK OF THE DAY: Strik: HER// Bukser: lignende HER// Taske: Leowulff//

Nå, I sidder sikkert allesammen klar bag skærmen, for at se den store VM finale kamp i håndbold. Så der er jo ikke nogen, der har tid til at læse blogs. Og ved I hvad? Jeg kan SÅ GODT følge jer! Virkelig! Gid det var mig..
For jeg er nemlig bidt af en gammel og overtroisk dame, som med sin lille stemme, fortæller mig at jeg blot skal lytte til kampen og ikke se den. For der er nok en eller anden overtro, der tidligere har fortalt mig, at hvis jeg begynder at se en håndbold kamp, så taber vi! For tjah, det har desværre holdt stik hver gang det er sket. Sååeh jeg har i denne sæson blot lyttet til kampen. Og spurgt Hr. Skov utallige gange om stillingen, så jeg var opdateret. Pyh…

Sååeh nu tager jeg puttetjansen med cykelrytteren, imens Hr. Skov ser håndboldkamp. Tsk tsk.. Men hey, han har købt fastelavnsboller – såeh jeg er nødt til at tage det med et smil og munden fuld med fastelavnsbolle, ikke?

GOD KAMP TIL JER! <3

 

 

3 kommentarer

 • Christina

  Så fint outfit – og håber du alligevel fik set guld kampen : D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Taak :-) Jeg sneg mig til at se de sidste 8 min – der var vist ingen risiko for at vi tabte der ;-) haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Så fin sæt 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND OMELET MED SPINAT OG CHORIZO