DERFOR SKAL DU DRIKKE 2 GLAS VAND HVER MORGEN

LOOK OF THE DAY: SPORTY SWEATER

Sweater: HER// Nederdel: HER//

Cykelrytteren sover as we speak. Faktisk har han gjort det mere eller mindre siden i aftes kl. 19, dog kun afbrudt af 1 times leg og får at få lidt mad indimellem. Han er syg. Igen. Men jeg ved heldigvis at feberen skyldes, at han i mandags blev vaccineret, så jeg ved heldigvis også at det kun er midlertidigt. Men åh hvor ville jeg dog ønske, at han blev frisk igen. Det er aldrig sjovt når ens lille baby er syg.
Så jeg skynder mig lige hurtigt at skrive dette blogindlæg, inden han vågner fra sin lur igen.

Et af de seneste outfit fra endnu en grå dag. Lidt ligesom i dag, dog mere blæsende og mere regn. Det er rigtig januar vejr, hva? ;-)

Anyway, så kig ind på bloggen i morgen, hvor jeg deler 10 sunde opskrifter til din januar kur ;-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR SKAL DU DRIKKE 2 GLAS VAND HVER MORGEN