SUNDAY SHOPPING

LOOK OF THE DAY: CASUAL & LEO

Strik: lignende HER// Nederdel: HER// Taske: HER// Støvler: HER i sort//

Godmorgen piger!

Jeg vil blot lige kigge ind her fra morgenstunden og sige hej og vist jer et outfit, som ligger nogle dage tilbage! Men jeg vil nu alligevel gerne vise jer det ;-)

Cykelrytteren sover sin morgenlur as we speak og når han vågner, smutter vi videre i mødregruppe, som vi mødes med hver tirsdag. Det er simpelthen så hyggeligt og jeg nyder virkelig at kunne fordybe mig i cykelrytteren og babysnak med andre mødre. For ærlig talt, så prøver jeg virkelig at beherske mig når jeg er ude, om ikke tale om cykelrytteren og barselssnak. Jeg har lidt på fornemmelsen, at det må være kedeligt for andre at høre – specielt hvis man ikke selv er mor ;-) Men med mødregruppen er det 100 % tilladt og det er faktisk ret rart ;-)

Hav en dejlig tirsdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING