FASTELAVNSBOLLER MED CREME

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Det er søndag og er derfor også blevet tid til søndags shopping!
I denne uge har jeg sat fokus på print. Blomsterprint, dyreprint, striber, mønstre og de fineste forårsfarver! Og jeg er vild med det! Altså hvis man ser bort fra slangeprint. Jeg ved ikke helt. Det er sgu nok bare ikke mig det print. Det har så vidt ikke groet på mig og minder mig allermest om det slangeprint, der var moderne helt tilbage i mine teenager år og ja det er længe siden ;-)

Men hvis jeg kunne, så havde jeg klikket alle 10 items hjem – mest fordi jeg elsker print og fordi jeg er vild med farverne som giver forårsfornemmelser i min garderobe ;-)

Cykelrytteren er blevet puttet og jeg har derfor placeret mig i sofaen med bærbaren i håb om at kunne shoppe lidt til cykelrytteren og jeg. Jeg må godt – det er jo søndag ;-)

Hav en dejlig søndag aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASTELAVNSBOLLER MED CREME