OUTFIT: BLOMSTERKJOLE I REGNVEJR

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Selvom jeg ikke har sovet den halve nat pga. storm, regn og en forkølet baby, så kan det altså ikke give mig “blue-effekt” i dag. For selvom at det er søndag og det mest nærliggende ville være at hoppe i søndags tøj, så har jeg mere end lyst til at hoppe i farvestrålende tøj! Faktisk allerhelst en midi-kjole, som tillader at man kan ligge på gulvet med cykelrytteren hele dagen ;-)

Og derfor er jeg altså kommet til at klikke et par sommer items hjem, deriblandt et par midi kjoler. Og ja det føles nok lidt dumt at shoppe sommertøj, når det regner og blæser udenfor, men som sagt, så kan vejret altså ikke slå mig ud i dag ;-)

Vi har haft en fantastisk weekend med fødselsdagsfejring, et besøg af søde venner til middag og vino og kvalitetstid med min familie. Det giver altså lidt familie og overskudskontoen ;-) Resten af søndagen skal stå på en masse gøremål herhjemme. Indkøb, leg med cykelrytteren, food-prep (ja det er man nødsaget til, når man har en baby!) og regnvejrs hygge med dyner og tæpper! Og lidt shopping selvfølgelig ;-)

Hav en dejlig søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: BLOMSTERKJOLE I REGNVEJR