9 MÅNEDER SOM MOR - STATUS, OVERSKUD OG FORELSKELSE

OUTFIT: BLØD STRIK MED BLOMSTER SKIRT

STRIK: HER// NEDERDEL: HER//

En lun strik og blomstret nederdel – det er som det går man aldrig helt galt i byen med, vel? Det er i hvert fald hvad jeg selv hopper i, når min inspiration er lidt tom for ideer ;-)

Det er fredag og en herlig en af slagsen. For ikke nok med at det er weekend, så har cykelrytteren været god ved mig i forhold til lure, temperaturen er lun og så har jeg en dinnerdate i aften. Derudover har jeg glædet mig MEGET til denne weekend, for udover dinnerdate i aften, så har jeg også en lun kaffedate med en sød veninde i morgen og SÅ skal indløse min julegave i selskab med Hr. Skov om aftenen.
Vi skal sørme på en rigtig date – faktisk vores første date night siden cykelrytteren er kommet til verden. OG JEG GLÆDER MIG!
Vi har arrangeret at min søster kommer og passer ham, så vi endda kan nå at spise kærestemiddag inden vi senere skal til koncert! Yay!
Og som den hønemor jeg nu engang er, så har jeg arrangeret at det (næsten) passer med tidspunktet for, at cykelrytteren bliver puttet til nat. Ja så praktisk anlagte er jeg jo ;-) ha ha..

Jeg håber at I også har nogle dejlige planer for weekenden og får en fin én af slagsen <3

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 MÅNEDER SOM MOR - STATUS, OVERSKUD OG FORELSKELSE