PINK SUIT, BLOMSTER OG MØDE I VUGGEREN

10 FINE TING TIL BØRNEVÆRELSE DRENG

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg ligger i skrivende stund på sofaen med dynen godt op under hagen. Jeg ligger nemlig syg i disse dage. Og det er altså lidt kringlet at være syg, når man samtidig har en baby man skal passe. Det har derfor betydet en del leg nede på gulvet, hvor jeg har kunne “hvile” mig imens cykelrytteren har haft fart på og undersøgt hvert et rum i huset. Jep, han er en lille nysgerrig fætter ;-)

Men egentlig skulle ugen bruges på at omrokere og indrette cykelrytterens værelse på ny. Selvom vi havde indrettet hans værelse kort tid før fødslen, så trænger det altså til en ny indretning. Specielt fordi halvdelen af værelset er fyldt med opbevaring og det føles ikke længere som et børneværelse, altså udover hans seng og puslebord.
Men indretningen må lade sig vente på sig, indtil jeg er 100 % ovenpå igen. Måske det kunne blive et weekend projekt?
Hvis I ellers er ved at indrette baby eller børneværelse, så har jeg fundet 10 ting jeg selv ville dekorere cykelrytterens værelse med.

Og hvis I endnu ikke har set det, så vil jeg blot tippe jer om at Babysam har 20 % rabat på deres webshop til og med i morgen ;-) I kan se det hele HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK SUIT, BLOMSTER OG MØDE I VUGGEREN