FLÆSEKJOLE OG TILBAGEBLIK

7 LEDE TING JEG HAR GJORT SOM MOR

Jeg indrømmer det gerne! Jeg er langt fra en perfekt mor. Som i slet ikke en perfekt mor, men jeg går faktisk og gemmer på nogle ting, som jeg har brug for at få sagt højt. Altså få lettet min dårlige samvittighed over nogle ting, som jeg virkelig ikke er særlig stolt af.
Og please lad vær med at dømme mig – jeg er en god mor. I hvert fald 90 % af tiden. ;-) Eller det prøver jeg i hvert fald på. De sidste 10 % bruger jeg på at rende forvirret, frustreret og utrolig glemsom rundt ;-)

7 LEDE TING SOM JEG HAR GJORT SOM MOR:

 • Har opdaget at cykelrytteren havde en gave i bleen og med vilje har givet ham videre til Hr. Skov. Og så gælder reglen jo “At den som bærer barnet, skifter bleen”.
 • Er kommet til, at glemme at tænde for babyalarmen, efter cykelrytteren er lagt ud i barnevognen. Altså sådan helt ubevidst. Heldigvis var han faldet i søvn og det varede i ca. 5 minutter.
 • Har brugt enhver undskylding, for at hente en ekstra liter mælk (også selvom vi havde 3 liter til at stå i køleskabet) for at slippe for putning af cykelrytteren om aftenen. Ja jeg er sgu ikke særlig stolt af det ;-) Specielt, fordi han er nem at putte til nat ;-)
 • Jeg har vækket Hr. Skov midt om natten (bare rolig han havde friweekend) og bildt ham ind, at cykelrytteren havde været vågen i snart 2 timer og lokket ham til, at give ham en flaske, fordi jeg simpelthen trængte til at sove. Også selvom cykelrytteren kun havde vågen i 5 minutter. Og det er så her, at jeg håber på, at Hr. Skov ikke læser med på bloggen ;-) ellers hvis du læser med – såååå er ovenstående selvfølgelig en stor fed løgn, okay? ;-)
 • Glemt cykelrytterens babydyne! Jeg skulle på en kaffedate inde i byen og da jeg pakker barnevognen ud af bilen, ser jeg, at jeg har glemt cykelrytterens dyne hjemme i hans seng. Av! Da jeg ikke ville komme for sent til kaffedaten, gik jeg ind i en boligbutik og købte et STORT håndklæde og brugte som babydyne. Og ja barnevognen blev pakket ind i regnslag, så ingen kunne se, at min søn sov med en lunt håndklæde. Og heldigvis vågnede cykelrytteren op med en heftig varme – han frøs jo ikke!
 • Jeg tæller minutter til cykelrytteren skal sove. Jeg må indrømme, at cykelrytteren har en “Mor-fase” i øjeblikket, så han er temmelig pylret når han ser mig og vil kun sidde hos mig om dagen. Og når jeg så har siddet og sunget Hjulene på bussen for 10. gang, så kigger jeg på klokken og håber lidt, at der allerede er gået 1 time siden han vågnede. Selvom der kun er gået 10 min.
 • Er vågnet efter en laaaaaang nat med masser af opvågninger fra cykelrytterens side, for at finde ud af at han har gemt en gave i bleen. Som i at den nok ikke var helt ny og at det måske skyldtes alle de opvågninger den nat. Av min samvittighed!

Tør du at dele om dine uperfekte tanker som mor? :-)

 

2 kommentarer

 • Birgitte

  Du er den bedste mor, og vi er kun mennesker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åhhh det var sødt skrevet! Taaak og i lige måde ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLÆSEKJOLE OG TILBAGEBLIK