KAN MAN HAVE EJERFORNEMMELSE OVER EGET BARN?

PINK SUIT, BLOMSTER OG MØDE I VUGGEREN

Sweater: HER// Nederdel: HER//

Vi er lige kommet hjem fra vores første møde i vuggeren. Vi har talt om opstart til Christian og faktisk få en masse information og set stedet ordentlig. Alle pædagogerne var super søde, men samtidig naturlige og havde travlt med alle børnene omkring sig.
Inden vi valgte vuggestuepladsen, så var jeg rimelig sikker på, at dette var stedet for Christian, da vi har hørt rigtig godt om stedet fra vores omgangskreds. Og nå ja, så skader det jo heller ikke, at vuggestuen ligger tæt på vores bolig.

Nu er Christian puttet til lur – jeg tror han blev lidt træt efter besøget ;-) Og jeg sidder lige nu med en god mavefornemmelse. Sådan virkelig god. At jeg føler mig klar til at overgive mit barn til dem. Selvfølgelig kræver det indkøring og Christian skal også føle sig tryg.
Men jeg følte mig faktisk allerede klar til at han skulle være der i dag. Om det virkeligheden er fordi jeg er en anelse småsyg og hoster en del i dag, at jeg godt lige kunne bruge en barnepige – det ved jeg ikke ;-) Men jeg følte mig bare så tryg ved at være der. Og så er det altså en super sej vuggestue, hvor børnene virkelig er i fokus! Sådan er det sikkert også andre steder ;-)

Men hvor rart er det ikke lige, at man bare har fundet det helt rigtige sted for sin søn? Jeg føler mig i hvert meget lettet :-)

Ps. Ja jeg ved godt, at der kommer et program i aften, der viser sandheden om vuggestuer. Men Christians pædagog kunne lige nævne, at hans vuggestue er med i programmet på et tidspunkt, for at vise nogle af de “gode” vuggestuer. Og det er altså EN KÆMPE TRØST for en mor :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN MAN HAVE EJERFORNEMMELSE OVER EGET BARN?