PRIKKER, LUN STRIK OG FREDAG

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Godmorgen denne skønne søndag morgen!

Cykelrytteren sover sin morgenlur og jeg prøver at pakke pusletaske, madpakker og gøre mig selv klar. Ligeså snart cykelrytteren vågner fra lur, så smutter vi hjem til min mor. Det er jo Mors dag og det skal jo ikke gå ubemærket hen. Derfor skal vi hygge om hende i dag og forkæle hende med kærlighed og gaver på bedste vis! Og jeg glæder mig! Jeg elsker virkelig at kunne hygge om og forkæle andre. Det giver bare den bedste følelse og især når det bliver værdsat :-)

Men selvom jeg ikke er hjemme det meste af dagen, så skal I da ikke snydes for et indlæg! Og da slet ikke, når vi taler om det ugentlige shoppeindlæg ;-) Jeg er som tidligere nævnt, ret fan af farver. Og helst gerne i flere lag, på samme tid. Ja, nogle gange kigger Hr. Skov lidt tosset på mig, når jeg har “klædt mig ud” (hans ord – ikke mine ;-) ) i alverdens farver ha ha.. ;-)

Nå, jeg vil få pakket de sidste ting. Hav en dejlig søndag! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRIKKER, LUN STRIK OG FREDAG