SUNDAY SHOPPING

BILLEDER FRA CYKELRYTTEREN 1 ÅRS FØDSELSDAG

Fødselsdagsbarnet i HØJT humør inden gæsterne kom ;-) 

Vi havde håbet på en havefest/terrassefest, men da vejrudsigten lovede regn, så besluttede vi os for at klemme 21 mennesker ind i vores stue. Så vi prøvede at pynte lidt op hist og her og lavede små “kroge” hvor vores gæster kunne være, når de ikke sad ved bordet. Der skulle jo være plads til at alle børnene kunne lege :-)

Allerede som 1 årig at være SÅ begavet ;-)

Åh, sikke en dejlig dag vi havde i sidste uge, da vi fejrede vores lille Christians 1-års fødselsdag.  Vi havde inviteret den nærmeste familie til fødselsdag. Vi var omkring 21 mennesker i alt med både voksne og børn. Vi havde en ide om at holde en kæmpe havefest med tæpper, puder, små børne tipi’er og en masse spil, men da vi stod op til regn om morgenen, besluttede vi os hurtigt for at holde det indendørs :-)
Vi ville gerne nyde dagen og slappe af med familien og have 100 % opmærksomhed på Christian, så vi havde lavet en nem og let menu. Vi havde bestilt en masse sandwich udefra, så der var lidt til folk i alle aldre og smage. Til dessert havde vi fået forskellige til at bage kagemænd og så havde jeg selv bagt de her nemme muffins, hvis vi skulle løbe tør for kage ;-) Derudover havde vi lavet en lille “baby buffet” med smoothies, juice og ostehaps osv. Og SELVFØLGELIG en lille slik buffet, til at gå og snacke i løbet af eftermiddagen. Og da der er var mange børn med, var der mulighed for at lave en lille snack slikpose til at tage med.

Som jeg har skrevet om før, så kan jeg ikke forstå at min lille dreng nu er 1 år. Det overrasker mig hver gang, jeg bliver spurgt om hvor gammel han er. 1 ÅR!! Men sikke et år. Og sikke en drejnings ens livet har taget – på den mest vidunderlige måde!
Der sker så meget udvikling nu, at jeg har svært ved at følge med. Og føler at jeg må rende rundt efter ham hele tiden, hvis han nu skulle falde, når han rejser sig op ad alt ;-) ha ha..

2 kommentarer

 • Christina

  Han er så sød og kær – 1000 tillykke 😍😍
  Så hyggeligt at følge med her og på insta 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åhhhh tak hvor er du dog sød <3

   Så hyggeligt at du følger med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING