TILBAGE PÅ ARBEJDSPINDEN

CYKELRYTTEREN FYLDER 1 ÅR

Min lille Christian. Cykelrytteren. Min lille baby fyldte 1 år i går!! Det er slet ikke til at forstå og jeg måtte tage mig selv i at snøfte en del af morgenen, da det virkelig gik op for mig, hvor hurtigt tiden flyver afsted. ET HELT ÅR! Det står stadigvæk klart for mig, kejsersnittet og de efterfølgende dage på sygehuset. Den første køretur hjem fra sygehuset og de første dage “alene” som forældre. Og derfor undrer det mig også, at det allerede er et år siden nu.

Man skal stå tidligt op, for at følge cykelrytteren. Sådan helt præcis kl. 4.30, jaah nogle er ved at få sin 2. tand og det går desværre udover søvnen med en tidlig opvågning. Så der stod mor og cykelrytteren op. Vi lavede havregrød og spiste det med største velbehag – det er heldigvis en af hans livretter, og da han er godt sulten om morgenen, så går det stærkt med morgenmaden.

Derefter legede vi lidt og fik gået med gåvognen, inden vi kom i tøjet og vækkede far – Hr. Skov.

Og så var det tid til gaver og morgenmad! Tradition tro, så må fødselsdagsbarnet altid vælge morgenmaden – og i de fleste tilfælde bliver det de her lækre pandekager, men da nogen er startet på arbejde, så var tiden knap, så det blev til fødselsdagsvafler istedet!

Selvom NOGEN var ret ligeglad med gaverne som skulle pakkes op, og mere interesseret i at spise vaflerne. Sååå jeg tænker at de var godkendt ;-) Vafler er i hvert fald et hit hos cykelrytteren og jeg tænker, at vi snart skal lave vafler igen ;-)

Heldigvis blev gaverne mere interessante efter cykelrytteren så indholdet i gaverne ;-)

Vi fik spist op og leget lidt mere, inden cykelrytteren blev afleveret i vuggestue og jeg smuttede på kontoret. I næste uge smutter vi hen i vuggestuen og fejrer en forsinket fødselsdag, grundet at hans pædagoger på stuen holder ferie, så det glæder vi os til!

En helt perfekt morgen og dag, hvis I spurgte cykelrytteren. Det eneste han måske ønskede sig mere, var at skrue en anelse ned for temperaturen ;-)

Der er blevet efterspurgt billeder og tips til cykelrytterens fødselsdagsfest, som vi holdte i søndags. Det vender jeg tilbage til i næste uge, hvor jeg har samlet alle billederne :-)  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE PÅ ARBEJDSPINDEN