SHOPPING SUNDAY

TILBAGE PÅ ARBEJDSPINDEN

Cykelrytteren er blevet puttet og jeg sidder med en iskaffe og funderer over dagen. Nemlig, min første arbejdsdag på kontoret efter en lang barsl. En barsel, som føles alt andet end lang, for jeg føler virkelig at tiden er fløjet afsted. Og hvis jeg kunne, så snuppede jeg gerne endnu et år med min lille cykelrytter, hvor vi var herhjemme og hyggede dagen lang.
Men hverdagen kalder og det skal nok blive godt – jeg skal bare lige lære hverdagen at kende. Lige nu, er jeg nok mest træt efter en arbejdsdag, hvor jeg har brugt hovedet til andet end at vaske tøj, skifte bleer, tælle søvn timer og hvad der nu ellers hører til barslen. Og det er jo sundt nok, tænker jeg. At få brugt hovedet på en anden måde ;-)

Men om jeg har nydt min barsel? JA! Der går nok lige nogle dage, før det gik op for mig, at 1 helt år er gået og barslen for alvor er slut.

Nu vil jeg sippe det sidste af iskaffen og smutte i seng. Der venter endnu en dag i morgen – og hvilken en dag! Det er nemlig EN STOR DAG i morgen ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY