GENFORENET

VI SMUTTER TIL ÅRHUS

Klapvogn HER//

Lige om lidt pakker vi bilen og vender vi snuden med smilets by Århus. Vi smutter nemlig på en lille mini ferie, Hr. Skov, cykelrytteren og jeg. Der skal nydes kvalitetstid på højt plan med bla. leg med cykelrytteren, trave gaderne rundt, muligvis et smut forbi Dokk1,spise brunch, sippe vin på altanen og blot nyde tiden som vores lille familie. OG JEG GLÆDER MIG! Og det er i den grad tiltrængt, efter at have undværet Hr. Skov i hele sidste uge ;-)

Og jeg glæder mig til at vise cykelrytteren smukke Århus. Han har så meget fart på i øjeblikket, at han knap nok kan sidde stille – så jeg tænker at denne tur er helt oplagt for ham! Og jeg glæder mig også selv, til at se Århus fra en helt anden side, nemlig fra en børne families vinkel. Heldigvis har vi klapvognen til at fragte cykelrytteren med rundt på turen ;-)

Tip mig endelig, hvis I har gode ideer til hvad vi skal se, spise og lege! :-)

2 kommentarer

 • God tur!
  Jeg elsker Drudenfuss og Faust og anbefaler varmt Marselisborg dyrehave og AroS – og så ser legeområdet på Dok1 virkelig, virkelig fin ud, hvis man har børn med :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Taaak for dine tips – vi fik besøgt 3 ud af dine 4 tips ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENFORENET