NÅR MOR IKKE KAN BRUGES....

5 SKØNNE TING TIL BØRNEVÆRELSET

Reklame for BGA Nordic

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER//

Nu hvor cykelrytteren er fyldt 1 år, så er det vel okay at indrømme, at jeg har indrettet hans værelse utallige af gange i hans første leveår? Ikke? Ja, jeg får altid nogle skøre ideer til indretning (det gælder forresten hele vores hus) og det sidste års tid er det “gået ud over” cykelrytterens værelse. Det kan være alt fra vægmaling til omrokering af møbler – indkøb af plakater, rammer og spejle.

Sidstnævnte er dog lidt nemmere at flytte rundt på ;-) Men når vi har indrettet værelset på ny, så får jeg altid en fiks ide til hvordan det kan opbevares bedre eller hvordan vi kan gøre det mere praktisk for både cykelrytteren og os. For TRO MIG, det er altså ikke ligemeget hvor man stiller barne sengen i et børneværelse ;-) Ja ja efter 1 år, så lærer man altså en del om hvordan et børneværelse er bedst i praktisk tale :-)

Men når det så sagt, så kigger jeg i øjeblikket efter nye plakater og måske et lille fint spejl. Jeg synes det giver en hygge på værelset og nå ja, så er cykelrytteren svært glad for at se sig selv i spejlet ;-) ha ha..

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MOR IKKE KAN BRUGES....