5 SKØNNE TING TIL BØRNEVÆRELSET

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER//  3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Så er det blevet tid til søndags shopping. Og det var faktisk lidt svært at lave denne uges søndags shopping, da vi pludselig får sommervejret tilbage for en stund. Og samtidig har jeg så meget lyst til at shoppe nogle af de fine efterårs styles hjem. ;-)

Sååå her får I altså en kombineret sensommer collage, af hvad jeg kunne have lyst til at hoppe i nu til de lune sensommeraftener og hvad man også kan bruge til det kolde efterår. Smart, ikke? ;-)

Jeg sidder forresten i bilen på vej hjem fra Odense, hvor vi har været til bryllup. Og nu begynder jeg for alvor at savne cykelrytteren, som har været på mini-ferie hjemme hos min mor. Der skal kysses og krammes på min lille søn, når jeg ser ham senere.

Hav en dejlig (solrig) søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 SKØNNE TING TIL BØRNEVÆRELSET