OUTFIT: EN GAMMEL GUL SAG

NÅR MAN ER SUPERMOR, MEN UDEN SUPERKRÆFTER

HEJ 24 TIMER I DØGNET – KAN VI MON TILSÆTTE ET PAR TIMER??

Ja, som overskriften lyder, så kan I nok gætte til, hvad indlægget skal handle om. Og først og fremmest, vil jeg lige tilføje, at jeg ER SUPER GLAD for min lille familie, mit sted i arbejdslivet og bloggerlivet og ikke vil bytte det hele for en frihed. Næh nej. Meeeen jeg kunne nu godt bruge et par ekstra timer i døgnet.

FOR, jeg er ingen ekspert i at administrere tid. Efter at være vendt tilbage til kontoret i snart 2 måned efter barsel, så kan jeg godt mærke, at alle de ambitioner og tidsplaner jeg havde forberedt mig på, mere eller mindre er røget i vasken. Jeg føler at jeg konstant halter bagefter. Jeg snapper lidt efter vejret, når jeg får fri fra kontoret, kører hjem til privaten og gør aftensmad klar eller hænger vasketøj op, for så at hente cykelrytteren i vuggestuen, og så er jeg altså PÅ indtil cykelrytteren sover igen. OG FØRST DER har jeg tid til at rydde op, forberede vores aftensmad, gøre lidt huslige pligter, svare på mails og skrive blogindlæg. AV, hvor er der mange ting jeg gerne vil, men på alt for kort tid. OG samtidig er jeg bare så fyldt og træt, når cykelrytteren endelig sover, at jeg mest af alt har lyst til at falde omkuld på sofaen. Meeen det er der jo ikke ligefrem tid til ;-)

Jeg vil så gerne have en fin balance med morlivet, arbejdslivet og forretningslivet. Meen jeg har desværre ikke fundet den gyldne middelvej endnu. SÅÅÅEH, hvis du ligger inde med et par timer i døgnet, som du gerne vil låne ud, så siger du bare til, ikke?

Indtil da, vil jeg prøve endnu en uge med at nå de ting, som rent faktisk står på min liste. Og være 100 % mor, når jeg er mor og 100 % blogger, når jeg skal være blogger :-)

Hilsen SUPERMOREN, som vist har tabt sine superkræfter <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: EN GAMMEL GUL SAG