12 RARE TING DU KAN LAVE I EFTERÅRSFERIEN MED BØRN

3 HYGGELIGE BAGE OPSKRIFTER TIL EFTERÅRSFERIEN

Chocolate chip cookies

Efterårsferien er lige om hjørnet. Og den må gerne dufte af tykke morgenpandekager og søde dadeldrømme  hvis I spørger mig. Jeg kunne nemlig godt tænke mig, at fyre op for ferie-bageriet og bage noget rart. Så ferien kunne dufte ekstra godt og blive endnu mere sød.

Egentlig hælder jeg allermest til at lave de gode  chocolate chip cookies, men omvendt gad jeg godt at bage noget, jeg ikke har prøvet før. Ikke at det behøver være avanceret, men bare for variationens skyld. Det er sundt at leve varieret jo ;)

Jeg har kun et par enkelte dage fri, men jeg har en ide om at noget af tiden skal bruges i køkkenet.

Hvis I selv har mod på at bruge ferien på at bage, så deler jeg 3 lækre opskrifter, som er super nemme og hyggelige at lave sammen med børnene :-)

Søde rababer cupcakes med sød frosting

De lækreste og glutenfri boller med chokolade

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 RARE TING DU KAN LAVE I EFTERÅRSFERIEN MED BØRN