OUTFIT: I BIFFEN UDEN BH

SHOPPING SATURDAY

HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Klokken er 13 på en lørdag, og vi har allerede været i legeland, handlet og spist frokost med cykelrytteren. Og nu sover ham og Hr. Skov middagslur.
Jaaa man får virkelig noget ud af dagen, når man er i en småbørns familie ;-) ha ha..

Derfor har jeg også placeret mig i sofaen med computeren i skødet, for at skrevet lidt på bloggen. Jeg har denne lørdag fundet 9 fine favoritter, som jeg gerne vil have hængende i skabet. Faktisk vil jeg gerne at nr. 1 og nr. 7 hang i min entre. Ikke nok med at det ville være lunt at have på her i kulden, så ville det altså også klæde vores entre med lidt efterårsfarver ;-)

Resten af lørdagen står på oprydning af garderoben, fødselsdagsfejring i familien og så ser jeg frem til at være alene hjemme i aften med cykelrytteren. Nogen – altså mig, skal hygge med et glas rødvin, slik og selvfølgelig bagedysten ;-)

Hav en dejlig lørdag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: I BIFFEN UDEN BH