MOMMY MONDAY: SAMMENLIGNINGS KUNST - KAN DIT BARN DIT OG DAT?

SHOPPING SATURDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//  7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg sidder med en iskaffe i hånden og der er stille i huset. MEGET STILLE. Hr. Skov sover og cykelrytteren har overnattet hos min mor i nat. En spontan bedstemor “kidnappede” cykelrytteren i går til en overnatning og det kunne jeg da ikke sige nej til. Vi havde en lidt hård dag i går, så jeg må indrømme, at det var tiltrængt med lidt voksentid. Så Hr. Skov og jeg tog på date og spiste middag ude i byen. Og det var hyggeligt og rart at være ude som par. Også selvom 90 % af snakken handlede om cykelrytteren. Man er jo forældre, ikke? ;-)

Men at kunne vågne op af sig selv (ja ja besvares jeg vågner stadigvæk tidligt) spise morgenmad i ro og fred, få læst mails igennem og få lavet ugens shoppeindlæg – det er altså ret lækkert! Også selvom jeg savner min søn og glæder mig til at se ham senere i dag :-)
Nuvel, så kan jeg da få brugt tiden på at klikke lidt hjem til min garderobe ;-) Jeg har nemlig et lille crush på støvlerne og frakken. De vil faktisk passe SÅ godt ind i min garderobe, at jeg nu har klikket dem hjem ;-) ha ha..

Hav en dejlig lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMY MONDAY: SAMMENLIGNINGS KUNST - KAN DIT BARN DIT OG DAT?