SNART 31 ÅR - ER DER EN VOKSEN TIL STEDE?

SATURDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Glædelig weekend!

Jeg håber at I nyder weekenden og har nogle rare planer for dagen :-)

Jeg er gået i køkkenet og er i gang med at forberede middag/frokost for min familie, som kommer til fødselsdag i morgen ;-) Nooooogen fylder jo et år ældre i næste uge, og da jeg har en temmelig stor familie, så kræver det lidt planlægning hver gang der skal holdes fødselsdag. Heldigvis er jeg jo en planlægningsfreak, så der er styr på det meste :-)

Meeen hvis I nu ikke skal bruge dagen i køkkenet, så vil jeg anbefale jer 9 fine november styles, som jeg i hvert fald selv ville klikke hjem. Nu er jeg jo ikke fan af overforbrug, men jeg er også af den opfattelse, at jeg er træt af tøjkrise og at min garderobe ikke sidder på samme måde, som det gjorde, før graviditeten. Og derfor har jeg brug for at få shoppet lidt nyt i ny og næ. Det løser i ihvert fald på min tøjkrise ;-)

Hav en dejlig lørdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNART 31 ÅR - ER DER EN VOKSEN TIL STEDE?