LILLE JULEAFTEN + LIDT OM ET VÆDDEMÅL

GLÆDELIG JUL

GLÆDELIG JUL TIL ALLE JER <3

Min første rigtige jul med Christian og Hr. Skov. Det er ingen sag at fejre jul med denne lille pomfrit, især fordi han er ligeSÅ glad for julen som sin mor. Så jeg kan kun forestille mig, at det bliver en fantastisk og magisk jul <3

Vi skal som sagt fejre julen hos min svigerfamilie. Vi starter morgenen med at spise morgenmad hos mine svigerforældre, da min kære svigerfar har fødselsdag i dag. Derefter drager jeg hjem til min mor og spiser en lille julefrokost med min mor og vores familie. Det er en familie tradition, som jeg ikke har været til i nogle år, da vi jo som sagt fejrer fødselsdag i svigerfamilien. Men da jeg ikke skal holde jul hos min mor, så smutter jeg hjem og spiser julefrokost med min familie i år.

Og så smutter jeg hjem og klæder om igen og smutter videre til svigerfamilien og gensyn med cykelrytteren og Hr. Skov. Vi skal fejre julen, spise julemad, se Disneys juleshow og så overnatter vi hos svigerfamilien. Selvom jeg ved, at det bliver en anderledes jul end den vi holder hjemme hos min mor. Så glæder jeg mig nu alligevel til at fejre jul hos svigerfamilien og til at danse rundt om juletræet med min danseglade cykelrytter :-)

GLÆDELIG JUL SØDESTE FØLGERE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE JULEAFTEN + LIDT OM ET VÆDDEMÅL