SHOPPING SATURDAY

10 FINE TING TIL DRENGE

1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Indrømmet, jeg har været fjern i denne uge. Og det er altså ikke med min gode vilje. Men da cykelrytteren i mandags lå med feber og nye kindtænder på vej, så har det mildest talt trukket tænder ud herhjemme. Der har ikke været meget energi eller overskud udover det til cykelrytteren. Så mine tanker har altså ikke været på bloggen i denne uge. Men nu begynder det så småt at se lysere ud og feberen er heldigvis forsvundet, men han er stadigvæk ret ked af det og påvirket af tænderne, så jeg håber at det går over i weekenden.

Med det sagt, så havde jeg heldigvis lige dette blogindlæg i gemmeren fra i sidste uge, hvor jeg ikke nåede at udgive det. Sååå var det jo oplagt at udgive det i denne uge – så heldig kan jo også være ;-)

Lidt nyt til drenge garderobe. Faktisk fik jeg shoppet de fine Hummelsko til cykelrytteren i weekenden og jeg ELSKER farven og at de kan matche resten af hans garderobe ;-) At han selv udbrød “WOW” da vi pakkede dem ud og han stak af i et løb da han fik dem på, tjah det var vist et meget vellykket køb ;-)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SATURDAY