AT FLYTTE SIT BARN PÅ EGET VÆRELSE..IGEN

5 HYGGELIGE BAGEOPSKRIFTER DU KAN LAVE MED DINE BØRN

Chocolate chip cookies

Da vi på ubestemt tid skal være hjemme og de fleste af os skal underholde vores børn, tjah så må man tage alle hjælpemidler i brug. Og lad os nu være helt ærlige, ikke? Det er VIRKELIG HÅRDT, at skulle underholde sit barn 24/7 samtidig med, at man også lige skal arbejde 37 timer. Pyyyh.. Så da kl. var 7.30 i morges hoppede cykelrytteren i køkkenet og bagte bananmuffins, fordi jeg var løbet tør for ideer. Og ja det er tidligt at løbe tør for ideer på selve dagen ;-)

Men derfor vil jeg også tippe jer om nogle hyggelige bageprojekter I kan lave med jeres børn. Så er de i hvert fald underholdt under bagningen og så kan man måske snuppe 10 mins arbejde imens de spiser ;-)

Køkkenet må gerne dufte af tykke morgenpandekager og søde dadeldrømme  hvis I spørger mig.  Egentlig hælder jeg allermest til at lave de gode  chocolate chip cookies, men omvendt gad jeg godt at bage noget, jeg ikke har prøvet før. Ikke at det behøver være avanceret, men bare for variationens skyld. Nu må vi se.

Men ellers har jeg her 5 lækre opskrifter, som er super nemme og hyggelige at lave sammen med børnene :-)

Søde rababer cupcakes med sød frosting

De lækreste og glutenfri boller med chokolade

Nemme Bananpandekager

Lun og nem æbletærte

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FLYTTE SIT BARN PÅ EGET VÆRELSE..IGEN