5 HYGGELIGE BAGEOPSKRIFTER DU KAN LAVE MED DINE BØRN

SHOPPING SUNDAY: MID SEASON SALE

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 6. HER// 5. HER//  7. HER// 8. HER// 9. HER//

Endnu en uge i Corona-hulen herhjemme. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke var lidt træt. Misforstå mig nu ikke, jeg elsker at tilbringe tid med min søn og at vejret viser sig fra sin bedste side. Meeeen det det jonglering med work/life/play er altså ret svært for mig. Især når jeg også lige skal arbejde hjemme samtidig med at jeg har en søn, der også gerne vil underholdes. Meeen jeg håber og tror på, at jeg gør det godt nok. Jeg tænker, at det må være svært for alle mødre og forældre i denne tid, specielt hvis man også arbejder hjemme. Så ja, der ryger lidt ekstra snacks indenbords som underholdning og jeg udnytter ligeså snart jeg har 5 min til at arbejde ;-)

Men i dag er det søndag og dermed også fri og weekend for mit vedkommende! Derfor vil jeg blot kigge ind til jer og tippe jer om at Bestseller har Mid season sale, så der er lidt lækkert at shoppe med store rabatter :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 HYGGELIGE BAGEOPSKRIFTER DU KAN LAVE MED DINE BØRN