GULERODS CUPCAKES

2 APRILSNAR DER GAV BAGSLAG

Først lavede jeg en aprilsnar omkring kønnet på vores kommende baby og det gav altså noget forvirring i både min familie og generelt i vores omgangskreds ;-) Faktisk blev jeg prikket til 1 måned før termin, om hvordan jeg havde det med, at vores kære jordmoder havde taget fejl. Der var altså stadigvæk nogen, der ikke havde fundet ud af, at det altså var en aprilsnar ;-)

Året efter, tænkte jeg at det kunne være sjovt med endnu en aprilsnar. Jeg delte en nyhed om at Hr. Skov var blevet tilbudt et job i udlandet og at vi derfor skulle flytte. Det gav også lidt undring, da jeg jo var på barsel og mine kollegaer på kontoret ikke havde fået beskeden om, at jeg ikke kom tilbage. Lidt sjovt ;-) Dog oplevede jeg også, at folk stadigvæk ikke havde forstået, at det blot var en aprilsnar. For jeg blev mødt nede i byen, med spørgsmål om vi var klar til at rejse og hvad vi gjorde med bolig og med Christian. Derfor var jeg også nødsaget til at skrive endnu et blogindlæg omkring Status på udlandsrejse og baby

Egentlig var det også meningen, at jeg skulle lave en aprilsnar i år, da det jo nærmest er blevet en tradition ;-)

Men jeg synes, at Corona tiden er hård for os alle og hvis jeg så pludselig lavede en prank på jer og mine bekendte, så ville jeg have det dårligt med, hvis mine bekendte ikke viste om det var en joke eller ej. Og jeg ville ikke kunne forklare mig ordentlig, når jeg ikke var sammen med min omgangskreds.

Derudover er jeg stadigvæk ikke 100 % ovenpå, som jeg også skrev om HER, så jeg følte ikke at humøret var til en joke dette år.

Jeg håber at I oplevede nogle sjove aprilsnar og at I forhåbentlig kunne få et smil på læben trods situationen i disse dage :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GULERODS CUPCAKES