DALGONA OPSKRIFT - DEN NYE ISKAFFE I BYEN

3 BLOGINDLÆG OM AT BABY VENDER FORKERT + VENDINGSFORSØG

Jeg er blevet opfordret til at dele lidt fra graviditeten med cykelrytteren. Jeg har nogle følgere, som er så heldige at være gravide og så har jeg også et par veninder, som venter deres første barn. Ihh det er simpelthen en så spændende tid og jeg mindes selv da jeg var gravid. Den store gravide mave, de små puf og alle bekymringerne derom.
En af mine veninder har desværre fundet ud af, at hendes barn vender forkert. Og da vi forleden dag talte i telefon omkring det, så rørte det mig. For jeg kunne fuldstændig sætte mig i hendes sted og hendes følelser. Hvilket gav mig lyst til, at dele nogle af de blogindlæg omkring da jeg fandt ud af at cykelrytteren vendte forkert i maven, om diskussionen omkring  kejsersnit vs. vendingsforsøg og alle vendingsforsøgene.

Derfor får I lige hurtigt 3 links til de omtalte blogindlæg:

Da jeg fandt ud af at babyen vendte forkert i maven

Om det første mislykkede babyvendingsforsøg

Om alle vendingsforsøgene og beslutningen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DALGONA OPSKRIFT - DEN NYE ISKAFFE I BYEN