7 HYGGELIGE TING DU KAN UNDERHOLDE BARNET MED I PÅSKEN

7 PINLIGE TING MED BARSELS/CORONA HJERNE

Nååå men, nu er min barsel jo sådan set slut. Men i denne Corona tid, så føles det lidt som en barsel, at være hjemme med sit barn igen. Altså hvis vi lige ser bort fra, at jeg også skal arbejde hjemmefra samtidig ;-)  Hvilket jo også må gælde, at min hjerne vel kører på flymode fra nu af?

Ja det er ikke nemt ;-) Men alligevel føler jeg, at det der Coronakuller og barselshjerne spiller mig et puds, og driller mig når jeg glemmer eller gør nogle utrolige dumme ting. ;-)

Sååå derfor, snupper vi lige et blogindlæg og 7 pinlige ting, jeg har gjort i min Coronakuller/barselshjerne:

  • Jeg leder tit efter mit barn. Altså når vi er hjemme hos andre og andre leger med cykelrytteren. Såååeh hvor blev han af?
  • Jeg har skulle åbne døren til huset, og prøver ihærdigt at låse døren op ved at trykke på min bilnøgle! Tænk hvis det virkede!
  • Jeg skulle fylde cykelrytterens badekar og istedet for at bruge det venlige og mindre-skummende Baby Wash produkt til babyer, vælger jeg at bruge det voksne produkt. Det skabte SÅ UTROLIG meget skum i badekarret, at jeg måtte skylle cykelrytteren ren med bruseren efterfølgende for skum. Av samvittighed!
  • Jeg har smidt mit tøj i skraldespanden og skraldepapir i vaskemaskine! Nååååmen det var jo heller ikke særlig dumt, vel?
  • Jeg har siddet og sunget Hjulene på Bussen højlydt i bilen, altså uden cykelrytteren var med i bilen. Nå jeg tænder lige for radioen næste gang!
  • Jeg har taget mælken ud af køleskabet. For at sætte mælken ind i køleskabet. For at finde ud af at jeg skal bruge mælken. Og fundet ud af bagefter, at jeg ikke skulle bruge mælken og derfor satte den ind i køleskabet igen. Og folk spørger mig tit, hvad jeg bruger min tid på herhjemme?
  • Jeg er gået en tur med barnevognen, for at få cykelrytteren til at sove. Og jeg havde tændt babyalarmen imens. Dog gik jeg alligevel med “Parent” babyalarmen klistrede til mit øre, for at høre hvad det var for en støj, der kom fra barnevognen. Altså barnevognen, som jeg gik med. Og ja det er sket et par gange i cykelrytterens liv.

Har I også lavet noget skørt og pinligt her i Corona tiden?

Læs evt. også 10 ting jeg ikke vidste om at være gravid og 10 ting jeg ikke vidste om at blive mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 HYGGELIGE TING DU KAN UNDERHOLDE BARNET MED I PÅSKEN