SUNDAY SHOPPING

HURTIG OG NEM OPSKRIFT PÅ BANANBRØD

Lad mig være ærlig. Før cykelrytteren kom til verdenen, så spiste jeg kun banan når det var i min morgensmoothie eller hvis jeg en sjælden gang lavede bananpandekager. EFTER cykelrytteren er kommet til, så spiser VI bananer i flok. Ja faktisk går der nærmest ikke en dag hvor vi ikke spiser bananer herhjemme. Cykelrytteren elsker banan og han kunne spise det hver dag, hvis altså maven ikke drillede. Men derfor prøver jeg oftest at “gemme” bananen i al slags bagværk og spiseretter. For banan giver altså god sødme til alverdens retter. Specielt er cykelrytteren ret glad for de nemme og hurtige bananpandekager og ikke mindst de nemme bananmuffins. Og nu er tiden altså kommet til bananbrød. Lige dele elsker han det. Og når det er blandet i bagværk, så er der heldigvis også andet der mætter end blot banan. Det gør det lidt nemmere for cykelrytteren at blive mæt og at kunne håndtere banan i mindre portioner ;-)

Derfor får I lige min nemme opskrift på bananbrød, hvis I nu skulle få lyst til at bage det her i weekenden :-)

 

BANANBRØD

Du skal bruge:

  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 3 modne bananer
  • 150 g smeltet smør
  • 100 g sukker

Pisk æg, vaniljesukker og sukker til hvidt og skummende. Kom hvedemel, bagepulver, kanel og smeltet smør og pisk videre. Mos bananerne med en gaffel og tilsæt dem i dejen. Rør godt rundt.

Kom derefter bagepapir i en rugbrødsform eller en springform og kom dejen i.

Bag bananbrødet ved 200 grader i ca. 20-25 min, eller til de er lysebrune i farven.

Lad bananbrødet køle af og spis det til et glas koldt iskaffe, opskrift HER. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING