BRYLLUPS TANKER

MINE SOMMERPLANER I DK

Igennem hele sommeren har 7 skønne damer gæstet bloggen (læs dem alle HER) og delt deres hyggelige planer her i det danske sommerland. Og det har været en sand fornøjelse at have besøg og ikke mindst blive inspireret af hvad man kan lave denne sommer. Vi står jo alle i den samme situation og skal holde sommer i Danmark. Og selvom vores egne sommerferie planer gik i vasken, så er jeg altså fan af at holde ferie i Danmark. For Danmark har nogle skønne destinationer at byde på og nogle gange kan det også være rart blot at nyde ferien hjemmefra sin egen matrikel.

Nå men for at runde min lille sommerføljeton af, så vil jeg selvfølgelig komme med mit eget bidrag til sommerferie planer ;-)

 

SOMMER PLANER I DK

 

  1. Hvor skal du holde sommerferie og med hvem?

Jeg skal holde sommerferie med min kære lille familie Hr. Skov og cykelrytteren. Derudover har cykelrytteren og jeg besøgt min familie i et par dage på skønne Bornholm. I denne uge er vi smuttet i sommerhus med min svigerfamilie hvor vi skal være hele ugen. Vi er i sommerhus tæt på Ebeltoft og derfor skal vi besøge en masse seværdigheder og ikke mindst et par ture på stranden, hvis vejret tillader det ;-) Og så håber jeg på, at jeg kan komme ud og stå på SUP, som jeg elsker. Der er bare noget helt specielt og afstressende at dyrke denne form for sport. 

  1. Hvad skal du spise denne sommer?

Grillet/dampet fisk, vandmelon og IS. Ja jeg havde en voldsom cravings til is under min graviditet, men jeg har lige siden haft et nært forhold til fløde is ;-)

  1. Hvilken bog skal du læse denne sommer?

Jeg indrømmer det gerne, at jeg ikke får læst ret meget, når jeg har en 2 årige rendende rundt om mig ;-) Men jeg håber dog alligevel at jeg får tid til at sumpe ned i en liggestol og læse en bog af min yndlings forfatter Jojo Moyes og eller et par magasiner. Og ja jeg er stadigvæk den “gamle” type, som elsker et magasin ;-)

  1. Hvad du skal drikke hele sommeren? Har du en favorit sommerdrink du kan anbefale?

Rosévin, gin med lemonade og så tror vi skal kaste os ud i at lave vores egen Frosè ;-) 

 

  1. Har du et mål for denne sommer?

Jeg håber at jeg kan slappe af og komme helt ned i gear. Jeg er ekstrem dårlig til at sidde stille og trives allerbedst når jeg har projekter i gang. Og så håber jeg, at jeg kan fortsætte med at sige PYT, når ferien eller dagens planer ikke gik som forventet. Jeg er udemærket klar over at vi tager dagene som det kommer. Kan man andet med et barn? Og at ferien kommer til at kredse lidt om cykelrytterens behov og humør. Og at det ER OKAY. At tage det afslappet og bare være der for ham. Når barnet er glad, så er moren som regel også glad ;-) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUPS TANKER