SHOPPING SATURDAY

SOMMERPLANER I DK: LINNEA FUNK

Byd velkommen til Linnea Funk…

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Linnea Funk utallige af gange til forskellige blog events. Hun er super kreativ, modebevidst og så er hun virkelig sød i virkeligheden også. Hun kan skrive inspirerende tekster som ingen andre og så har hun den smukkeste stil hvad angår outfits og interiør.
Hvis du er til mode og savner inspiration, så skal du følge med hos Linnea Funk :-)

Instagram:  @linneafunks

SOMMER PLANER I DK HOS LINNEA FUNK

 

  1. Hvor skal du holde sommerferie og med hvem?

Jeg skal holde sommerferie i Danmark sammen med min kæreste og familie. Vi brainstormer stadig på, hvad vi skal finde på at lave, men jeg tror, at vi ender med at tage på en lille opdagelsestur rundt i landet. Det bliver fantastisk!

  1. Hvad skal du spise denne sommer?

Iskold vandmelon. Det er en af min livretter. Der bliver nok også plads til en pil-selv-reje eller to og så skal vi da have fyret op i grillen ;-)

  1. Hvilken bog skal du læse denne sommer?

Jeg er i gang med at læse The Subtle Art of Not Giving a F*ck (kan anbefales) og efter den, vil jeg i gang med at læse Harry Potter. Har hverken læst bøgerne eller set filmene *don´t hate me*;-)

  1. Hvad du skal drikke hele sommeren? Har du en favorit sommerdrink du kan anbefale?

Aperol Spitz og Rosé er klassikere hjemme på vores altan. På favoritlisten finder du også G+T med moste hindbær – for filan, det jo smager himmelsk.

 

  1. Har du et mål for denne sommer?

Mit mål er at få set så meget af det danske sommerland, som muligt. Elsker at køre en tur ud i det blå og udforske uden forpligtelser. Vi skal stresse helt af. Det må være målet: bare at være til stede i øjeblikket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SATURDAY