LIDT NYT TIL HJEMMET

Loungewear – mine favoritter

Reklame for Hunkemöller 

1.Lounge sæt // 2. Loungesæt // 3. Fleece kjole // 4. Morgenkåbe //

I takt med at mange danskere arbejder hjemmefra og restauranterne og cafeérne har lukket, så bliver min fine garderobe ikke så meget brugt. Det er sket få gange at jeg har dresset mig op det sidste års tid, men det har været til en speciel anledning eller når vi har kørt fredagsmiddag med vin herhjemme og vi trængte til at dresse os op!  Heldigvis er moden blevet en anelse mere blød og behagelig. Og det er jeg faktisk ret vild med! Findes der er noget bedre end at hoppe i de bløde gemakker på en mandag? Eller hoppe i en sweat kjole efter en lang dag på kontoret? Nej, vel?

Søndag er en dag hvor jeg slapper af. Hvor jeg lige får styr på de mest praktiske sager til den kommende uge, men ellers bruger jeg tiden hjemme med min søn og det kræver en del tid og leg nede på gulvet. Men ØJ hvor jeg dog elsker de søndage! Hvor tempoet er lavt og hvor vi får muligheden for bare at nyde hinanden og være i nuét. Jeg er en søndagsperson, som elsker at hoppe i de blødeste loungewear, som jeg kunne bo i HVER ENESTE DAG. Og tilmed også tage ud og handle i outfittet med en vinterfrakke udover ;-)  Og med endnu en lockdown, så føles alle dage mere eller mindre som søndage herhjemme. Altså plus arbejde selvfølgelig ;-)

Derfor har jeg fundet 4 lækre outfits som jeg ville hoppe i anyday! Det fineste hyggetøj i sweat og en morgenkåbe, som jeg gerne ville have hængende. Både til praktisk brug, men som også ville klæde min garderobe som interiør element :-) Jeg tænker at jeg vil klikke det første sæt hjem, så jeg har det klar til påske fridagene, hvor vi heldigvis ikke har nogle planer :-)

Hvad vil du foretrække af loungewear? :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT NYT TIL HJEMMET