Loungewear - mine favoritter

Om mareridt, opbevaringsplads og et hyggeligt børneværelse

Reklame for Jollyroom

Jeg har i den seneste tid givet Christians børneværelse et lille makeover. Jeg synes vi trængte til lidt nye farver og lidt nye ting. Nu er han jo snart 3 år og vi nærmer os overgangen fra børneværelse til et rigtigt drengeværelse. Så vi har malet den babyblå væg over med en ny brun/beige farve. Og jeg synes virkelig at det giver værelset et friskt og nyt pust!

Lyskæde HER

Men jeg har været forsigtig med tingene, og skiftet nogle af tingene ud over en længere periode. Christian har haft mange mareridt de sidste par uger. Det er helt naturligt, når man går igennem så meget udvikling, som man gør i hans alder. Derudover er han desværre også blevet en anelse mørkeræd under aftenputningen. Nogle gange har vi ladet døren stå på vid gab, for at rummet bliver fyldt godt med lys. Og andre gange har han kun ville sove, hvis lyset var tændt. Så jeg fandt den fine lyskæde, som ikke kræver nogen ledning ned til en stikkontakt. Og som vi let kan tænde og slukke når der er behov. Den giver et let lys, så Christian kan falde i søvn med lidt lys tændt, uden at det skinner for meget. Og det har indtil nu virket super godt for ham :-)

Derudover har jeg implementeret et nyt “hygge” hjørne eller læse hjørne om man vil. Han har fået 1 ny puf og en sækkestol i matchende farver, som passer ind i resten af værelset. Christian bruger det dog mest til at drikke vand og spise småkager ha ha… ;-)

Jeg kan huske, da jeg selv var barn og stuen og værelserne rummede flere forskellige farvede sækkestole. Og den ene var mere flad end den anden, efter kort brug. Denne sækkestol er lidt mere kraftig i stoffet og giver altså en god siddekomfort. Også til voksne, skulle jeg hilse og sige ;-)
Og så er det ret hyggeligt med den matchende puf, som kan bruges til fodstøtte, en ekstra siddeplads eller som et bord, som Christian viser her ;-)
Jeg har dog lidt planer om at jeg i ny og næ sætter puf + sækkestol ind i stuen, som et slags ekstra siddepladser til når vi har gæster. Eller blot hvis vi skal hygge på gulvet inde i stuen, så er det bare ekstra hyggeligt at sidde blødt ;-)

Puf HER & sækkestol HER

Som alle andre børneværelser, så flyder Christians værelse også med legetøj alle vegne! Og vi har indtil for nylig fået købt en ny juniorseng til ham, hvor der også var opbevaring under. Hvilket er ret vigtigt for os, da vi ikke har super meget opbevaringsplads i huset. Men det viste sig ikke at være nok, så Jollyrom havde heldigvis også en løsning på dette. Den fine “kiste” eller opbevaringskasse med låg giver os mulighed for en hurtigere oprydning, når det skal gå lidt stærkt. Men samtidig også få gemt alle de store legetøjsbiler og tegnebræt, som Christian ikke altid leger med. Og på den måde genopstår glæden også, når han ikke har set legetøjet i et stykke tid. Det fungerer ret godt. Og jeg tror at jeg løbende vil bytte legetøj ud dernede. Så alt legetøjet føles nyt hele tiden. Og nå ja, så er det altså også ret smart, at det samtidig kan bruges som et bord til hans køkken madlavning eller når han er igang med sin skrue eller boremaskine. Altså legetøjs bordmaskine ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loungewear - mine favoritter