New in: Interior

Look of the day: Burgundy hip blue

burgundy hip blue1
Look of the day: Jakke: ZARA, Strik: VM, Nederdel: H&M, Hue: Gammel, Halstørklæde: Pieces, Shopper: DKNY

Hej søde læsere :-)
Jeg håber at I har haft en fantastisk weekend med dejlige planer. Min weekend er blevet brugt på arbejde, besøge min søster og mindre sjove huslige pligter. Men jeg elsker at jeg kan bruge resten af min søndag på at slappe af. Det er helt igennem en fantastisk følelse når man kan dufte nyvasket tøj, nybagte boller og føle sig naturlig træt. Så jeg vil lige ordne de sidste småting herhjemme og så ud og løbe en tur. Nu er regnvejret heldigvis stoppet og solen skinner. Skønt vejr!
Må I få en dejlig søndag :-)

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Interior