Giweaway: Reminder Redken Diamond Oil

LOOK OF THE DAY: Rain in august

IMG_3877XX

IMG_3844X

IMG_3865X

IMG_3874X

IMG_3889XX

IMG_3906X
LOOK OF THE DAY: Frakke: Købt i Shanghai (lignende HER) Bluse: Pieces, Skjorte: ZARA, Sandaler: Shoe Design Copenhagen (lignende HER), Taske: Erbs Denmark (lignende HER), Ur: Skagen, Ring: Jane Kønig

Så var der endelig mulighed for at have den omtalte skjorte på, som egentlig ikke er så ny igen. Det er en måned siden at jeg købte den, men der har bare slet ikke været mulighed for at have den på pga. vejret.
Så i tirsdags tænkte jeg at det var en oplagt mulighed. Ahem… At det så viste sig at være en (meget!) regnfuld tirsdag, det måtte man jo bare tage som en udfordring ;-)
Men indimellem bygerne fik jeg min søde søster til at snappe et par billeder. Vi skippede løbeturen pga. regnen og tog i stedet ud at spise. Selvom det var en smule lummert og til tider lidt køligt, så havde jeg alligevel taget en lille strik med til at varme på, da skjorten er en anelse tynd.
Forhåbentlig kommer der endnu en mulighed for at have skjorten på, nu hvor sommeren vist skulle være på vej tilbage :-)

Nå, jeg vil smutte på arbejde. Senere står den på en løbetur (jeg måtte jo forsømme den anden dag) og så har jeg lidt arbejde med bloggen.

Hav en dejlig dag, fineste <3

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giweaway: Reminder Redken Diamond Oil