Adventskonkurrence: Sparkle fra Bybiehl

Adventskonkurrence: Sparkle fra Bybiehl

 

GLÆDELIG 3. SØNDAG I ADVENT <3

IMG_4477X

IMG_4498X

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for smykker fra Bybiehl. Jeg elsker deres feminine design og ikke mindst deres måde at gøre smykkerne personlige. Derudover er de noget så søde inde hos Bybiehl med deres søde kort, som de sender med i pakken. Det viser bare at de har lagt kærlighed og tid i netop min pakke. :-) Og så er de fine smykker altid pakket ind i de skønneste indpakninger. Man føler sig pludselig ekstra speciel når man tager sådan en pakke :-)

Derfor er jeg også super beæret over at jeg har fået lov til at lave konkurrence med dem. Og sikke en lækker præmie man kan vinde!
Jeg har nemlig fået lov til at udlodde en sparkle ring til en heldig vinder, til en værdi af 695 kr.

Se hvordan du deltager herunder.

 

IMG_4452X

IMG_4545X

For at deltage i konkurrencen om denne sparkle ring skal du

Skrive en kommentar til dette indlæg og like bloggens facebookside.
Konkurrencen slutter lørdag d. 19. december kl. 14, hvor jeg derefter kårer en vinder på bloggens facebookside

Held og lykke til jer alle :-)

IMG_4550X

121 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskonkurrence: Sparkle fra Bybiehl