Brevkasse: Hold god butiks karma

NAILS: Russian roulette

Er I egentlig klar over hvor svært det kan være at finde den helt rigtige røde neglelak? Det skal ikke være en blodrød, mørke rød eller med en snert af blå eller lyserød. Men den HELT RIGTIGE klassiske røde farve – og nu har jeg fundet den!! Og det skal altså lige siges, at jeg har været igennem MANGE lakker, for at finde netop denne farve ;-) Farven hedder Russian Roulette – passende, ikke?

Men man kan hurtigt komme galt afsted med en rød neglelak – derfor har jeg 7 gode tips til hvordan du lægger din røde neglelak allerbedst og hvad du skal være opmærksom på. Læs med nedenunder.

5 gode tips til lægge en klassisk rød neglelak:

  • ?Klip neglene til og fil dem, så de er fine og runde. Det kan se ret voldsomt ud at have skrigrøde negle, hvis de samtidig også er for lange. 
  • Brug en god underlak. for at undgå misfarvning. Efter en uge med en rød neglelak uden underlak, kan du risikere at dine negle vil blive gullige. Brug derfor altid en god underlak – som også sørger for at styrke din røde neglelak når den kommer på neglen.
  • Tag dig god tid til at lægge neglelakken. Sæt gerne en halv til en time af til at lægge neglelakken. På den måde giver du lakken tid til at tørre ordentlig, så du undgår ridser og mærker. 
  • Slut af med en god overlak, som vil fremme holdbarheden og ikke mindst give dine neglene et fint finish. 
  • Skyl neglene under koldt vand og smør dem med en god neglecreme. Voilá så har du fine og skinnende røde negle! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brevkasse: Hold god butiks karma