Lately

10 gode opskrifter

Sprød pizza med laks og spinat HER

Nu hvor efteråret nærmer sig, så er det også årstiden, hvor jeg elsker at bage.

Misforstå mig ikke, jeg ELSKER at bage året rundt. Men der er bare noget helt særligt og hyggeligt at bage i køkkenet, når regnen siler ned udenfor. Specielt hvis man bager søde sager og kager ;-) ha ha..

Jeg har derfor allerede nogle opskrifter i tankerne som jeg glæder mig til at kaste mig ud – og selvfølgelig dele med jer på bloggen :-) Jeg tænker evt. at afprøve lemon curd, (jeg kan blive lidt afhængig af det) chocolate chip cookies, noget med hokkaido og æggemuffins. Så glæd jer til en masse nye opskrifter på bloggen, når jeg sliber kokkeknivene :-)

Okse i kål HER

Varm græskarsuppe HER

Peanutbutter cookies HER

Moderne æggekage HER

Avocado med æg HER

Sprød kyllinge sandwich HER

Lakrids mandler HER

Gateau Marcel HER

Sund rødbede juice HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately