LOOK OF THE DAY: BLUE SUIT

HELLO YOU FRIDAY

Efter en lidt doven skærtorsdag, så snupper jeg en langfredag med ny energi og med en masse planer på programmet!

Inden længe pakker vi bilen og så kører Hr. Skov og jeg ud til vandet. Vi trænger begge til at komme til stranden og få lidt frisk luft. Og så er der altså et eller andet afstressende ved at nyde det friske Vesterhav. Jeg glæder mig allerede til at blive blæst igennem ha ha ;-)

Senere står den på lidt blogarbejde og en herlig mail indbakke, som virkelig trænger til at blive tømt! Og så er projekt Smid ud- Gem-Sælg i min garderobe så småt ved at nå sin ende! OH THANK GOD – det har altså krævet lidt sved, mange tårer og blod. (var så dum at forkæle mig selv med et lille papercut!!)

Og i aften smutter jeg med hele familien ud at spise middag og så senere i biffen. Og herligheden fortsætter igen i morgen, hvor jeg atter skal samles med min familie hjemme hos min mutti, til den årlige påskefrokost. Egentlig har vi utrolig mange traditioner i min familie, men påskefrokost har vi faktisk aldrig haft som en tradition. Men vi startede vores egen påskefrokost-tradition sidste år og jeg glæder mig meget til at opleve vores påskefrokost på 2. år! ;-)

Søndag står den på endnu en påskefrokost, dog i Hr. Skovs familie, hvor vi skal ud og spise i hyggelige omgivelser, jeg glæder mig til at se hvor det er henne ;-)

Det var lidt om mine påskeplaner og weekendplaner!

Må I få en dejlig weekend og ikke mindst en dejlig påske! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: BLUE SUIT