NATURAL VS. COLORFUL

LOOK OF THE DAY: A SUNDAY AT AUBERGE DU VERT MONT

Reklame links: Strik: HER // Kjole: HER //

Når man er i Frankrig og har en hel søndag at bruge i det skønne Lille, men det regner og blæser udenfor. Og undertegnede har en snert af influenza. Hvad stiller man så op?
Jo man tager ind på en lukket michelin restaurant (restauranten var vores nabo, så det var heldigvis nærliggende) og bruger dagen indendørs der.

Og det var lige hvad vi gjorde. Faktisk i 12 lange timer. De fleste restauranter har lukket søndag og mandag i Lille, men da vi kender ejeren af restauranten, så “åbnede” han restauranten for os. Ment på den måde, at vi havde et hyggeligt sted at tilbringe dagen.
Vi spiste morgenmad ala. croissanter og baguettes fra bageren. Sippede vin fra kl. 12 – så virker det ikke så voldsomt ;-) Lunede os på den hyggelige brændeovn, som varmede hele restauranten op. Og lyttede til musikken fra både danske og fæørske kunstnere.

Der blev spillet spil, lærte at tælle til 10 på fransk. Og hey så har jeg endda spillet kortspillet “Krig” med en 4 årig fransk dreng. Det er utroligt hvor lidt betydning sprog egentlig har. For man kan jo kommunikere på mange forskellige måder med fagter og smil :-)

Vi fik smagt på flere forskellige vin. Jeg er blevet en stor fan af naturvin, både på smag og nydelse. Men også på det grundlag at naturvin ikke efterlader tømmermænd dagen efter! Yay!
Desuden har jeg været sløj siden onsdag og det var faktisk ret rart at kunne drikke vin, selvom jeg egentlig var syg.

Da aftenen gik på hæld og mærket faldt på, var det blevet tid til lidt at spise. Og jeg fik lov til at komme med ud i køkkenet, hvor magien bliver skabt. Tænk sig, mig i et michelin køkken – er det ikke bare drømmen eller?
For mig var det ellers en stor ære – også selvom jeg bare skulle lave noget simpelt ;-) ha ha..

For mig var det en af de bedste dage i Frankrig. Vi så meget, vi besøgte mange steder. Men når man har en noget travl hverdag, fordi undertegnede altid har lidt for meget krudt i ….. så er det altså rart at kunne rejse rundt, men samtidig have en day off, hvor man blot slapper af og nyder omgivelser omkring en. I ved, det er rart at kunne stoppe op og blot nyde dagen og sidde og dagdrømme om vingårde, fransk levestil eller at kunne besøge stedet igen når det forår. Eller måske investere i et par sommerhuse sammen med vores venner, så man kunne tage oftere til Lille <3

Det var den bedste dag i det bedste selskab!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NATURAL VS. COLORFUL