SUNDAY SHOPPING

BLOMSTERKJOLE PÅ EN TIRSDAG

Kjole: HER//

Nogle dage byder på en hjemmedag med ren kvalitetstid med cykelrytteren og nattøj dagen lang. Andre dage er pakket med planer, deadlines og blogarbejde. Og så er der de dage, hvor man virkelig føler, at man får noget fra hånden. Og sådan en dag føler jeg, at jeg har i dag. Efter et besøg i mødregruppen, puttede jeg cykelrytteren til middagslur og imens fik jeg styr på et par mails, ordnet vasketøj, forberedt aftensmad og nåede endda en is på terrassen, inden han vågnede fra lur. Altså nogle gange, så spiller det hele altså bare hvad angår lur og at bruge tiden produktivt! Det er én af de bedre dage i barslen ;-)

Nå, cykelrytteren er nu blevet puttet til nat, så jeg vil skynde mig at spise lidt aftensmad over Masterchef og nyde de sidste solstråler på terrassen.

God aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING