10 GAVEIDEER TIL MORS DAG

NÅR BARSLEN IKKE BLIVER SOM FORVENTET

Jeg må indrømme, at da jeg var gravid og ventede cykelrytteren, så havde jeg mange planer for barslen. Jeg havde i hvert fald en ide om at jeg skulle nå så meget som overhovedet muligt herhjemme. Jeg havde en ide om at jeg ville gøre mit bedste, for at bloggen ville nå nye højder og havde sat mig et mål ifht. læsertal og blogindlæg. Derudover havde jeg også en ide om, at jeg ville bruge så meget tid på at lære det lille nye menneske at kende og give ham alt den kærlighed jeg rummer.

Ærlig talt, ikke? Så føler jeg at jeg har opnået ét af mine mål ifht. til barslen. Nemlig mit mål om at tilbringe så meget tid med min baby, som overhovedet muligt! Og det er jo klart det vigtigste mål, men jeg kan nu alligevel sidde med en smag af dårlig samvittighed. At man aldrig kan få nok eller slå nok til. Altså indtil, en sød læser skrev til mig, at det nok skal gå. At jeg bare skal være mig selv og ikke mindst gør det som jeg plejer. Det virker jo. Og at det er helt naturligt, at når man bliver mor, så er det den vigtigste opgave, og så må alt andet vente. Og den besked ramte mig. Faktisk spot on! Hun har jo helt ret! Og det gør mig faktisk meget glad og lettet :-)

Især i denne tid, hvor alt handler om at få flest følgere og likes. Og heldigvis tager jeg det rimelig afslappet med dette.
Måske skulle man bare lige tage et skridt tilbage og blot nyde det, der egentlig er vigtigst. Det skal ikke være en stressfaktor at skulle bruge sin barsel på at opnå nye højder på “arbejdsområdet” men faktisk være en tid, hvor man nyder det lille barn. Og det gør jeg også 90 % af tiden. For hvis der er nogen, der kan gøre mig glad og få mig til at smile og græde af glæde, så er det altså min lille cykelrytter. :-)
Måske nogle af jer mødre kan genkende det? :-)

Min barsel blev slet ikke som forventet – men hvad havde jeg alligevel forventet? At jeg kunne sidde med en baby i den ene arm og en computer i den hånd? Men faktisk vil jeg til slut sige, at barslen blev positiv og bedre end forventet. For jeg har virkelig lært, hvad der er vigtigst og hvad jeg vil prioritere i min hverdag og faktisk i mit liv.

Tænk sig, at dét at blive mor og få et barn, kan sætte tingene i så stærkt perspektiv! :-)

4 kommentarer

 • Jeg kan 100% følge dig. Da min barsel sluttede i november udgav jeg et blogindlæg med titlen “Det handlede aldrig om mig”. For det gjorde det jo ikke. Og det er jeg glad for :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Du har fuldstændig ret! Jeg tror bare, at man som kvinde lige skal lære, at tilsidesætte sine egne behov. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Men det lyder til, at du har taget den helt rigtige beslutning søde :) Tid med “ægte” mennesker, er nu den vigtigste! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Det er den helt rigtige beslutning ja! Og jeg kunne ikke være mere enig! Nogle gange, skal man bare nyde nuét med de mennesker omkring sig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GAVEIDEER TIL MORS DAG