AT HOLDE JUL HVER FOR SIG

7 JULEFILM DU SKAL SE

The holiday

The grinch

Love actually

Julekysset

Alene hjemme 1+ 2

Bridget Jones

The Christmas card

Jeg synes altid at jeg kommer i den helt rette julestemning, når jeg ser julefilm. Okay, måske også fordi jeg er så tøset, at jeg gerne vil se de der pladder-romantiske julefilm ;-) Ja ja jeg ved det er SÅ corny – men jeg synes, der er noget hyggeligt over det ;-)

Men vi plejer at have en tradition i min familie, at hele familien mødes hos min mor d. 25. december og ser en masse julefilm og spise rester fra juleaften. Det er alligevel noget, jeg holder utrolig meget af. En hel dag med min familie :-)

Selvom det er en hverdags aften, så har jeg tænkt mig, at se en masse julefilm, spise mit favorit slik og håbe at cykelrytteren falder tidligt i søvn ;-) haha.. Et godt tip til ekstra julefilmshygge er at putte sig i dejlig bløde og behagelige dyner og puder med fx det her overdådigt bløde sengesæt fra LinenMe.

Jeg har derfor fundet 7 gode julefilm, som kan ses hvis man sidder alene eller hvis du er sammen med hele familien.

Kom gerne med jeres bud på gode julefilm :-)

4 kommentarer

 • Jeg elsker The Holiday. Den er simpelthen så sød :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Jeg er helt enig med dig! Det er også min yndlings ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlie

  Netflix’ nye film “Klaus” har fremtidig klassiker skrevet overalt på sig. Ellers så film som “Polar Ekspressen” og “The Nightmare Before Christmas” er også fantastiske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Åååh det var da nogle gode valg af film – dem må jeg få set! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT HOLDE JUL HVER FOR SIG