RECIPE: Mars Krispies
Den perfekte opskrift på lidt juleslik.
De her små Mars bomber kræver nemlig ikke den helt store kokkekunst eller mange ingredienser. Faktisk består opskriften kun af 5 ingredienser, som du hurtig kan finde i alle supermarkeder. Og så er de til og med super nemme at lave.
De er dog ganske vanedannende, da man ikke kan nøjes et enkelt stykke, skulle jeg hilse og sige ;-)
Det skal du bruge:
Ca. 20-25 stk.
90 g smør
4 marsbar
50 g Rice Krispies
Smeltechokolade – vælg gerne en god slags.
Frysetørret hindbær til pynt
Smelt smør og Mars-bar ved svag varme ? når det er blevet til en jævn masse, tager du det af varmen og vender Rice Krispies i massen. Put bagepapir i en form og hæld hele massen deri. Det er vigtigt at massen bliver ligeligt fordelt, for et pænere resultat. Stil formen i køleskabet indtil massen har sat sig. I mellemtiden smelt chokoladen over et vandbad eller i en chokoladesmelter. Påfør med et paletkniv chokoladen over massen og fin fordel den. Drys med frysetørret hindbær ovenpå og vent til chokoladen er hærdet. Derefter skær dem ud i den form du bedst kan lide. Det kan være små firkanter, trekanter eller brug en udstikker til mere personlige kager. Opbevar Mars konfekten i køleskabet i højst 4-5 dage.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu