Look of the day: Same but different

A view from Spain

feriebilleder.

Som lovet får I selvfølgelig lidt feriebilleder fra Spanien. De er meget turistpræget, da vi egentlig brugte det meste af tiden ved poolen på hotellet. :-) Men der blev alligevel lidt billeder fra de dage hvor vi gik ture nede igennem de spanske gader. Og selvfølgelig et smut ned på den skønneste strand – og selvfølgelig lige stoppe op for at spise ikke bare 1, men mange yoghurtis med alverdens tilbehør. ( det var lige mig! og måtte overtale min veninde til at tage med hver gang! ;-)) Og så elskede jeg at der var så fint og pænt overalt og gaderne var fyldt med fin natur og de smukkeste blomster. Alt i alt en meget dejlig ferie, som udelukkende bestod af afslapning, hvilket min veninde og jeg havde brug for. :-) Jeg håber I også har nydt jeres sommerferie, om end I har været i udlandet eller bare daset herhjemme :-)
I må have en dejlig aften :-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Same but different